جوانه گندم
جوانه-گندم

جوانه گندم

جوانه گندم

مواد لازم:

گندم تازه با پوست (۳۰۰ گرم)

کیسه ی نخی سفید و کاملا تمیز (یک عدد)

طرز تهیه :

گندم را تمیز کزده ، شسته و با آب ولرم به مدت ۴۸ ساعت خیس و هر روز آب آن را نیز عوضی کنید . به محض آن که گیاهک گندم ، سفیدک زد و شروع به ریشته زدن نمود ، آن را تمیز بشویید و در یک کیسه نخی ریخته و کیسه را مطوب نمایید .  پس از ۲۴ ساعت ، جوانه یا ریشه ی گندم را به خوبی خواهید دید . در این حال میتوانید هر روز چند قاشق از آن را به سالاد خود اضافه کرده ، میل کنید  جوانه گندم را به صورت های دیگر نیز میتوان استفاده کرد  اگر آن را مانند گوشت چرخ کرده ، چرخ نمایید دارای چسب بوده ، میتوانید آن را در تهیه ی انواع غذاهای خام استفاده کنید . صورت دیگر این است که اجازه دهید تا ریشه ی گندم به اندازه ی یک سانتی متر رشد کند ، سپس آن را خشک کرده ، آسیاب کنید . با این کار ، آرد جوانه ی گندم بدست می آید که از آن در تهیه ی شیرینی جات خام و طبیعی میتوان مصرف نمود . این جوانه سرشار از ویتامین ای بوده ، برای رفع اختلالات ماهانه ی خانم ها ، ضعف تخمدان و تخمک گذاری فوق العاده مفید بوده ، همچنین برای ضعف غدد جنسی در آقایان بسیار سودمند است .

توجه : برای رشد بیشتر جوانه ی گندم ، میتوانید هر روز با آب پاش ، کیسه ی نخی ای را که جوانه ها را در آن ریخته اید ، مرطوب کنید . جوانه ها را میتوانید با باغ جوانه نیز آماده نمایید .

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*